Härlig champagnedag på Grand Hôtel!

Publicerad: 15 Maj 2017  |  Kategori: Nyheter  |  Av: Sigva  |  Kommentarer: Kommentarer inaktiverade för Härlig champagnedag på Grand Hôtel!

Vi var glada att kunna visa upp vår nya goda Champagne de Castelnau som fick mycket goda utlåtande av er kunder.

Vi var också glada att ha Arnaud Fabre på plats, exportchef på Champagne de Castelnau. Nu fick han möjlighet att berätta om det lilla Champagnehuset som ingår i en stor skara Champagneodlare som tillsammans äger 900 ha av både Grand- och Premiercrulägen runt om i Champagne. Totalt omfattas ägandet av 150 olika lägen.

Till Champagne de Castelnau används 70 ha av de totala 900 ha och de tillverkar årligen runt 700 000 flaskor. De druvor som inte används till Champagne de Castelnau säljs vidare till stora namnkunniga champagnehus utan att nämna några namn så är det välkända hus som du säkert har provat om du gillar champagne.

Till Castelnau NV Brut Reserve används endast juicen från den första pressningen och Brut Reserve består av 20% av Reservevin och kommer från årgång 2009. Brut Reserve har för övrigt legat hela 6 år på sin jästfällning så för det facila priset 279:- får du en fint mogen champagne med en hög frisk syra som gör champagnen lätt att tycka om och uppskatta!

Champagne de Castelnau Brut Reserve finns nu på Systembolagets beställningssortiment.
Beställ i en butik nära dig och uppge art nr 76191.
Pris 279:-

 

 

Dela med andra: